nedelja, 22. junij 2008

NOVA ŽLAHTA!!!


evo...danes, točno ob 12. uri se je rodil moj prvi bratranček... 3,6 kg težki in 51 cm velik Luka Patrik! vsi smo bli u zelo zelo težkem pričakovanju ko je končno zazvonil telefon in na njem presrečna mamica - moja teta!


Važnu de bo pob zdrou!!!

5 komentarjev:

  1. In jaz sem ponosna mami Luke Patrika - klicali ga bomo kr Luka - drugo ime ima zato, ker je nekaj posebnega -pa kr je Lukov preveč :). Ob priliki prilimamo kakšno fotko.

    In seveda ponosna tudi na nečaka, k je tak stručko za računalnike.

    OdgovoriIzbriši
  2. Aja, pri starosti 6 tednov 5 dni smo bili težki 5.200g in dolgi 57 cm.

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram pa še povedat, da je našga sončka težko dobit v budnem stanju - je pač otrok po mamici, rad spi :). Smo veseli, da je tko priden, k lahko pol mamica mal po internetu brska, oči je pa itak čist happy, da gre lahko z Lukcem popoldne spat.

    Zelo rad se vozi z avtom, v vozičku... In rad se crklja, še rajši pa leži na postelji in je zelo vesel, če se kdo pogovarja z njim.

    No, tkole je - imamo zlatega otroka - naš štručko je pravi sonček. Zadnjič sva ga celo uspela pofotkat, ko se smeji in ko naložimo fotke na računalnik, ga boste lahko videli tudi vi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Evo... d ne bo sm mami neki govorila... bom pa še jst kej povedou o mojmu bratrančku...

    Res je pravi sonček in...ja zaenkrat je še kr štručko... =) drugač je pa priden, ponavad ku pridm sicr spi, ku pa ne je pa kr razigran...skus neki telovad po svojmu stolčku, se smeji...itd, itd... pa skus bi se prklaplou... =)

    Uglavnm...usi smo veseli d smo dobil okrepitve in pričakujemo še kšnga...iz te al pa kšne druge strani... ;P

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, iz te strani bo treba še mal počakat, da mami k seb pride. Pa še tale nima svojga prostorčka, vendar počasi zavzema dnevni prostor - mal dnevne, mal kuhinje, mal jedilnice :):):) - no sej enkrat pa upamo dobi kako sestrico ali bratca.

    OdgovoriIzbriši

Tukaj lahko pustite svoj komentar...