sobota, 8. november 2008

Ko Bond izgubi šarm...

Včeraj smo si s prijatli ogledali novega Bonda. Jamesa Bonda. Ogledal sem si že vse dele tega angleškega agenta in mislim, da je Bond v tem zadnjem delu popolnoma izgubil svoj šarm, duhovitost, ...


Film enostavno ni več del Bonda ampak je navadna streljačina. Vse skupaj je bolj podobno Rambu. Ves čas se naš junak samo strelja. Dirkanja z avtomobili ni več veliko. Ni več supersodobnih stvarc, kot smo jih bili navajeni v preteklosti. V filmu si enkrat samkrat naroči svojo pijačo, niti enkrat se ne predstavi (My name is Bond, James Bond), nima več svojih for. V celem filmu ima samo eno žensko, medtem ko je imel v prejšnjih delih v vsakem mestu vsaj eno (kar znese približno tri na film). Kako se nasmehniti je pozabil, cel film je nekako nataknjen in resen.


Mogoče so avtorji zanalašč hoteli nekako spremeniti Bonda, vendar je meni osebno bil stari, pravi Bond, James Bond bil bolj všeč.

Da ne bo pomote, film je še vedno zelo dober, zelo dobro je vse skupaj posneto, hude scene, skozi celoten film je nekakšna akcija... Ampak, ni več Bond.

5 komentarjev:

  1. a lahku samo uprašam s kom si si to ogledou????

    OdgovoriIzbriši
  2. in to si ti opazu šele v tem delu?! ni kej hitr ti to registriraš

    OdgovoriIzbriši
  3. Gdu je pa ta anonimni...k je tko nesramn. Al mu bom glavo odšraufala če se bo taku menu z Symonom. Čao!

    OdgovoriIzbriši
  4. ja žiga... z enimi čudaki sm si ga ogledou... šala.

    anonimni...ja to sm opazu šele v tem delu, v prejšnem delu je Bond nekako še imeu svoj šarm, v zdejšnm ga je pa čist zgubu.

    OdgovoriIzbriši
  5. ne že v prejšnem delu je zgubu svoj šarm, zdj je to izgubo šarma samo še poudaru....drgač pa fajn pišeš ni kj.

    OdgovoriIzbriši

Tukaj lahko pustite svoj komentar...